Energieffektiv.com

EEF söker ny kompetens inom behovsdriven affärsutveckling

EEF söker dig som har kunskaper inom beteende, tjänsteutveckling och metoder för att samla in och analysera kundbehov. Engagemang i klimat- och hållbarhetsfrågor är ett plus då vi arbetar med att påverka samhället i dessa frågor. Tjänsten innebär att tillsammans med både levererande företag och beställarsidan utveckla affärsmodeller för energitjänster. Tjänsten innebär även att entusiasmera företag att utveckla sina affärsmodeller. Erfarenhet av projektledning är positivt. 

 

På EEF är vi ett litet, glatt gäng som sitter i Skanstull i Stockholm. Hos oss har du stora möjligheter att styra din arbetstid och du får självklart tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vi samarbetar med andra organisationer och nätverk för att kunna nå ut med vårt budskap. Eftersom vi är en liten organisation innebär det att alla måste vara flexibla och utföra olika arbetsuppgifter. Alla gör en viss del administration och kommunikation. Om möjligt ser vi gärna att du börjar i september. 

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Skicka gärna in den så fort som möjligt men senast den 15/8. Frågor om tjänsten, eller din ansökan, skickas till lotta.bangens@eef.se. Du kan även ringa på 070-3439212.

Inlägget EEF söker ny kompetens inom behovsdriven affärsutveckling dök först upp på Energi Effektiviserings Företagen.

Källa: Eef.se

2018-07-05